Retete Vegane si Raw Vegane.
Ateliere de gatit sanatos.
Comenzi dulciuri sanatoase.

Ciocolata de casa (raw vegan)

Ciocolata de casa - Delicii Sanatoase

Ciocolata de casa

300 gr caju
200 gr curmale foarte moi
30 gr cacao
2 gr pudra de vanilie
1 vf cutit sare roz de Himalaya
20 gr unt de cacao topit

Caju-ul se pune in robotul cu lama S si se proceseaza in jur de 10-15 minute pana cand devine o crema (practic unt). In acest timp va fi nevoie sa mai opriti robotul pentru a aduna compozitia de pe peretii robotului.

Dupa ce obtineti crema de caju adaugati curmalele moi, pe care e bine sa le maruntiti putin inainte si restul ingredientelor. Mai procesati pana toate sunt bine in corporate.

Puneti compozitia obtinuta in forma dorita si lasati cateva ore in frigider, iar daca nu aveti rabdare bagati in congelator pentru 20-30 min.

Este incredibil de buna, cremoasa, fina, aromata si satioasa.

Share:Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Google+0
  • mijnzeep1

    Wow, superba!

  • Florentina

    Cam car ar trebui inmuiate curmalele? Suna foarte bine

    • am folosit curmale foarte moi, de aceea nu a fost nevoie sa le las la inmuiat. dar daca ai curmale mai tari, lasa la inmuiat cam 3-4 ore si apoi scurge bine apa in care au stat.