Cremă de tahini și cacao

Ingrediente:

250 gr tahini din semințe de susan crude
3-4 linguri de miere (sau după gust)
3 linguri pudră de cacao crudă
2 linguri de apă

Preparare:

Procesul de preparare al acestei rețete este unul foarte simplu, care nu necesită aparatură specială.
Practic ce avem de făcut este să amestecăm până la omogenizare ingredientele de mai sus.
Bineînțeles că le putem pune în blender sau în robotul cu lamă S, dar dacă luăm în calcul că apoi trebuie să le și spălăm, sunt sigură că ar dura mai mult.

Cele 2 linguri de apă le-am adăugat deoarece am vrut o consistență mai moale, mai ușor de întins.
Se poate servi pe felii de pâine integrală, pe crackers sau cu fructe proaspete.

Crema se depozitează într-un borcan, la frigider și vă puteți bucura de ea la micul-dejun sau când vă este poftă de ceva dulce.

Aștept cu încântare să îmi spuneți dacă vă place!

Cu drag,

Valentina