Rulada cu cocos

Blat

1 cana si jumatate de migdale
1 cana curmale moi
¾ cana prune uscate
3 Lg cacao
½ lg pudra de cardamom
3 Lg unt de cacao topit

Crema
1 cana caju (hidratat 2 ore)
½ cana fulgi de cocos
3 Lg miere
2 Lg unt de cacao topit
½ cana apa

Blatul
Migdalele se rasnesc fin in robot sau in rasnita de cafea. Se pun in robotul cu lama S, se adauga restul ingredientelor si se proceseaza pana devine un aluat.
Se pune pe o foaie de copt si se intinde cu facaletul pana obtinem o grosime de aproximativ jumatate de cm.

Crema
Se pune caju-ul hidratat in blender impreuna cu ½ cana apa. Se proceseaza pana devine o crema fina. Apoi se adauga fulgii de cocos, mierea, si cele doua linguri de unt de cacao topit. Va iesi o crema mai groasa si de aceea va fi nevoie sa ajutati blenderul cu o spatula. Vrem crema mai constistenta pentru a fi usor atunci cand rulam.
Intindem bine crema de blat si rulam cu atentie.
Rulada obtinuta se lasa cateva ore in frigider pentru a se intari si a fi mai usor de taiat.