Rulada de caju cu crema de susan negru

Blat

400 gr caju
3-4 Lg miere
zeama de la jumatate de lamaie
1 lg turmeric
½ lg ghimbir
1 lg coaja de lamaie uscata
1 vf. lg cardamom
2 Lg unt de cacao topit

Crema
70 gr susan negru
3 Lg miere
1 lg vanilie
1 strop de apa

Caju-ul se macina fin in rasnita.
Se adauga aromele: zeama de lamaie, turmeric, ghimbir, coaja de lamaie, cardamom si se amesteca pentru a se incorpora bine.

Adaugam treptat mierea, in timp ce procesam in robotul cu lama S, iar la final adaugam untul de cacao. Trebuie sa se formeze un aluat lipicios.

Susanul se macina in rasnita, se adauga vanilia, apoi treptat mierea si se amesteca pentru a se omogeniza bine. Se adauga un strop de apa pentru a fi mai usor de intins crema.

Aluatul se pune intre doua foi de copt si se intinde cu sucitorul, intr-un strat de aprox. 3mm, iar apoi se intinde crema uniform.

Se ruleaza cu atentie si se lasa la frigider pentru a se intari, de preferat peste noapte.