Facebook Pixel
+4 0772 177 216

Termeni și condiții

Aceasta pagină stabilește termenii și condițiile în care utilizați www.deliciisanatoase.ro. Rețineți că orice utilizare a acestui site înseamnă că sunteți de acord cu următorii termeni și condiții.

Termenii și condițiile de utilizare www.deliciisanatoase.ro pot fi oricând modificate fără notificare prealabilă, orice utilizare a acestui site presupune acceptarea acestora de către utilizator.

Delicii Sănătoase depune toate eforturile pentru prezentarea cat mai corectă a informațiilor pe site. Conținutul integral al magazinului online Delicii Sănătoase (texte, imagini, fotografii, grafice etc.) este proprietatea Dulce Hrănitor s.r.l. și este interzisă utilizarea acestuia în alt scop decât cel non-comercial și doar cu aprobarea proprietarului.

Proprietarul site-ului, inclusiv filialele și afiliații („site-ul” sau „noi” sau „nostru”) furnizează informațiile conținute pe acest site web sau pe oricare din paginile deținute de site („web”) pe care navighează vizitatorii („vizitatori”, „dumneavoastră”).

Termeni generali

Tranzacțiile de pe acest site se efectuează in moneda RON.

Toate acordurile ofertei dvs. de a cumpăra bunuri sunt în întregime supuse disponibilității acestora. Confirmarea comenzii prin e-mail sau pe web nu reprezinta o garanție a livrării. În cazul în care produsele comandate nu sunt disponibile, veți fi contactat și veți primi o alternativă sau o restituire completă în cazul plații cu card. Dacă putem îndeplini doar o parte din comanda dvs., plata se va face pentru produsele disponibile.

Plățile pot fi efectuate prin numerar la punctul de lucru, în momentul ridicării comenzii sau cu card bancar.

Acordul dumneavoastră cu Delicii Sănătoase

Acești termeni și condiții împreună cu politica de confidențialitate constituie acordul cu dumneavoastră și noi în legătura cu furnizarea bunurilor pe care le achiziționați. Comanda plasata nu reprezinta pentru noi o obligație legala. Va invitam sa ne oferiți o oferta legala pentru achiziționarea bunurilor, dar rămâne în întregime la alegerea noastră să respingem sau să acceptam oferta de cumpărare.

Informatii de plată

Acceptăm următoarele modalități de plată:

  • online cu card (Visa, Mastercard)
  • numerar (la locația noastră)

Plățile se pot efectua numai prin metodele prezentate mai sus. Suma totala pe care o veți plați va fi aceeași indiferent de metoda de plată. Pentru plata online tranzacția se va efectua imediat – plățile sunt securizate și sunt gestionate de Stripe.

Informatii livrare

Ne propunem să livrăm toate comenzile cat mai repede posibil. Termenele de livrare menționate pe website nu reprezinta o garanție și sunt bazate pe aproximații. Acest lucru poate fi cauzat de terți factori care pot provoca întârzieri.

Politica de returnare

Alimentele, prin legea siguranței alimentare, nu pot fi returnate.

Mărci comerciale

Mărcile, nume, siglele (denumite în mod colectiv „mărci comerciale”) afișate pe acest site sunt mărci înregistrate și neînregistrate. Nimic pe acest site nu trebuie interpretat ca acordare a unei licențe sau a vreunui drept de utilizare a oricărei mărci.

Link-uri externe

Link-urile externe pot fi furnizate pentru confortul dumneavoastră, dar acestea sunt dincolo de controlul proprietarului site-ului și nici o reprezentare nu este făcută cu privire la conținutul lor. Utilizarea sau încrederea în orice link-uri externe este pe propriul dumneavoastră risc. Când vizitați link-uri externe, trebuie sa consultați termenii și condițiile de utilizare a site-urilor externe. Nu se crează link de hipertext de pe orice site web controlat de dumneavoastră sau în alt mod pe acest site fără permisiunea prealabila scrisa a proprietarului website-ului.