Facebook Pixel
+4 0772 177 216

Bunătăți de Crăciun și Anul Nou

Atunci când Magia Crăciunului ne cuprinde, simțim cum fiecare dorință poate să fie realizată, că imposibilul nu mai există, și că Moș Crăciun poate să ne aducă cel mai prețios cadou: timpul cu cei dragi.

Bucură-te de această perioadă magică și lasă-ne pe noi să prăjiturim pentru tine și familia ta… delicii sănătoase.

Deserturile vegane și raw-vegane sunt alternativa sănătoasă la dulciurile tradiționale. În loc de zahăr, făină albă, lactoză și gluten, folosim îndulcitori naturali, fructe proaspete și deshidratate, nuci, condimente și uleiuri naturale.

Pentru deliciile din oferta de sărbători, poți să alegi opțiunea de livrare la domiciliu, disponibilă în câmpul de comandă.

Beneficiază de oferta noastră specială. Au mai rămas doar:

Cutia cu bunătăți de Crăciun și Anul Nou

Cutia Magia Sărbătorilor

Cutia lu' Moș Nicolae

Avantajele dulciurilor raw-vegan:

  • Sunt alternativa sănătoasă la deserturile pline de zahăr rafinat, aditivi, conservanți, coloranți și arome artificiale
  • Folosesc îndulcitori naturali (miere, fructe uscate), ingrediente și arome naturale
  • Conțin ingrediente fără lactoză sau gluten
  • Te hrănesc în timp ce te răsfeți, deoarece au un aport mare de nutrienți și nu sunt preparate termic

Despre Laboratorul Delicii Sănătoase

Laboratorul Delicii Sănătoase este special creat pentru cei care preferă dulciurile raw-vegan sau care doresc o alternativă sănătoasă la deserturile tradiționale. Suntem pasionați de hrana sănătoasă și combinăm experiența tehnicianului-nutriționist cu pasiunea pentru gătit și ingrediente de calitate pentru a îți oferi o multitudine de deserturi sănătoase, naturale, lipisite de gluten și lactoză.

Folosim doar ingrediente de origine vegetală (excepție mierea), iar produsele noastre nu sunt procesate termic, păstrându-și astfel nutrienții. Sunt ideale pentru copii și pentru persoanele cu intoleranță la lactoză/gluten.


De ziua copilului

Știm că vremea nu prea a ținut cu noi în ultima perioadă, însă calendarele o spun clar și răspicat: de săptămâna viitoare e oficial vară.

Și ca orice început frumos, mai are o semnificație importantă pentru noi - 1 Iunie, Ziua Copilului. Un moment al nostalgiei și inocenței în care, să recunoaștem, mai aruncăm câte o ocheadă în trecut ca să redescoperim copilul din noi.

Dacă ești părinte, atunci copilăria se arată în fața ta atât de prezentă, vioaie și... gălăgioasă. ☺️ Știm că fiecare zi este despre ei, însă 1 Iunie este, parcă, mai mult decât oricare alta.

Beneficiază de oferta noastră specială. Au mai rămas doar:

Cutia copiilor